Paula

FRUMOASA IAPĂ BLONDĂ DE LA DRACULA DANEȘ

Ne mândrim în fiecare zi cu Paula, iapa care ne surprinde prin frumusețe, grație, dar și prin abilitățile mereu impresionante. Construcția ei fizică o transformă în cel mai potrivit și admirat cal pentru ușurința cu care trage trăsurile, oferindu-le cu drag oaspeților noștri experiențe de neegalat pe drumurile din împrejurimile Domeniului.

Paula nu este recunoscută doar ca fiind blonda noastră perfectă, cu coama precum aurul, ci și ca iapa ce iubește plimbările cu trăsura în aer liber mai mult decât orice! Fericirea și grija cu care te poartă prin natura liniștită din zonă te molipsesc îndată, având puterea de a-ți insufla bună dispoziție și încredere cu fiecare mișcare armonioasă și corect coordonată pe care o face.

Blonda de la Dracula Daneș este ideală pentru acompanierea celor care abia și-au făcut curaj să experimenteze chiar și abia prima ședință de călărie. Răbdătoare și înțelegătoare, Paula reușește să câștige admirația tuturor începătorilor, asigurându-le încrederea, susținerea și atenția sa deplină. Caracterul aparte al acestei iepe îți oferă convingerea că fiecare călătorie pe care o vei face, cu trăsura sau pe spatele ei, vor fi de neegalat.

Sperăm că ți-a făcut plăcere să o cunoști pe Paula.

PAULA