Lucky

Marele Roib de la Dracula Daneș

Puțini cai te pot impresiona la fel de profund cum o face Lucky. Acest armăsar roșu fascinează pe oricine din prima clipă prin prestanță și înfățișarea falnică. Coama sa bogată și neagră precum abanosul îi învăluie gâtul pe ambele părți, creând un contrast deosebit cu corpul măreț și comportamentul docil, pe când mușchii bine conturați dovedesc abilitățile remarcabile ale acestui cal pur-sânge.

Dornic să străbată plaiurile transilvănene, roibul nostru te va conduce pe traseele fantastice din exteriorul domeniului Dracula Daneș. Din șa, ai șansa unică de a admira măreția locurilor, dar și calitățile deosebite ale lui Lucky, un cal metis, dar care întruchipează cele mai alese calități ale părinților săi. Datorită simțurilor sale foarte dezvoltate, poate detecta orice pericol, purtându-te cu îndrăzneală, dar în siguranță, pe meleaguri de neînchipuit.

Lucky, conduce un spectacol fantastic și la manej, oferind privitorilor imagini inedite prin lucrul său la voltijă, iar oaspeților dornici să lucreze cu el, o experiență de neuitat, prin care își pot recăpăta postura dreaptă, echilibrul și flexibilitatea. Exercițiile de voltijă, numite și gimnastică pe cal, sunt recomandate celor care au probleme cu coloana vertebrală și celor care petrec mult timp pe scaunul biroului. Odată întorș în natură călare pe Lucky, ai posibilitatea de a redescoperi farmecul și voiciunea vieții în aer liber, inspirând sănătate și positivism la galop.

Armăsarul nostru, Lucky, este, cu siguranță, o sursă inepuizabilă de energie, dragoste, protecție și înțelepciune pentru toți cei care îl întâlnesc – copii și adulți, deopotrivă.

Sperăm că ți-a făcut plăcere să îl cunoști pe Lucky.

LUCKY