Leidi

MICUȚA PRINȚESĂ A FRIZIENILOR DE LA DRACULA DANEȘ

Leidi este născută și crescută la domeniului nostru. A apărut pe lume într-o zi friguroasă de decembrie, mama ei fiind Prințesa, iar tatăl, vestitul armăsar Rocky. Am putea spune că a moștenit tot ce-i mai frumos și maiestuos de la cei doi cai.

Îți promitem că va fi o încântare să o întâlnești!

Încă de la început, ți se va înfățișa ca fiind o iapă docilă și frumoasă, însă uimește în egală măsură prin inteligența și personalitatea sa aparte. Este nevoie doar de o singură privire pentru ca Leidi să-ți transmită încredere și siguranță, sentimente ce se vor menține pe tot parcursul prieteniei voastre.

Leidi este un cal potrivit atât pentru începători, cât și pentru avansați. Este o iapă versatilă și tocmai fiindcă se poate adapta ușor preferințelor și personalității oricărui călăreț, este apreciată de mulți dintre cei care ne vizitează. Abilitățile sale fizice, dar și inteligența de care a dat dovadă de-a lungul timpului, ne-au permis să o inițiem în dresajul de Înaltă Clasă a Școlii Spaniole.

Cunoscând-o pe Leidi, vei descoperi farmecul adevărat al prieteniei cu un cal. Ține minte că boticul ei moale acceptă și adoră orice pupic! Iar o vei întâlni, îți vei da seama că este asemenea unui copil simpatic și jucăuș. Este foarte mâncăcioasă și dornică să primească atenție din partea oricui.

Sperăm că ți-a făcut plăcere să o cunoști pe Leidi.

Leidi