Leidi

MICUȚA PRINȚESĂ A FRIZIENILOR DE LA DRACULA DANEȘ

Leidi este născută și crescută la domeniului nostru. A apărut pe lume într-o zi friguroasă de decembrie, mama ei fiind Prințesa, iar tatăl, vestitul armăsar Rocky. Prin urmare putem spune că este încântare să o întalnești.

Îți promitem că este o încântare să o întâlnești. La o primă vedere, pare doar o iapă docilă și frumoasă, însă uimște și prin inteligența sa. Ochii ei au puterea de a te calma, pentru că transmit foarte multă încredere. Nu este îndoială că de îndată ce o vei cunoaștete va cuceri pe deplin cu farmecele ei incredibile.

Leidi este atât un cal pentru începători, cât și pentru avansați, pentru că se poate mula foarte bine preferințelor și personalității oricărui călăreț, mai ales că este inițiată în dresajul de Înaltă Clasă a Școlii Spaniole.

Nu în ultimul rând, este o iapă de culoare neagră, cu un botic moale, care acceptă și adoră orice pupic. Când o vei întâlni, îți vei da seama că este asemenea unui copil naiv. Este foarte mâncăcioasă și dornică să primească atenție din partea oricui.

Sperăm că ți-a făcut plăcere să o cunoști pe Leidi.

Leidi