Jery

Bătrânelul grajdului de la Dracula Daneș

Jery este legenda pe care ai șansa de a o cunoaște personal. Sufletul său de milioane a câștigat de-a lungul anilor inimi și a inspirat oameni să pătrundă tainele călăritului. S-a dovedit a fi unul dintre cei mai inimoși și prietenoși cai ai noștri, remarcându-se ca fiind un armăsar aparte încă din primii ani de viață.

Chiar și acum, la bătrânețe, reușește să bucure și să înduioșeze pe oricare dintre cei care doresc să petreacă timp alături de o figură atât de interesantă și complexă precum a sa. Jery poate deveni cel mai devotat prieten al copiilor, pe care junge să îi impresioneze la o simplă privire. Este un cal care a învățat de-a lungul vieții să lege legături trainice cu cei care au șansa să îl călărească, înțelegând fricile, bucuriile și nerăbdarea celor mici și celor mari, deopotrivă.

Mai mult, construcția fizică a acestui armăsar spune încă povestea unor ani fericiți și plini de aventuri trăiți pe meleagurile transilvănene. Astăzi, coama sa albă ca neaua este netezită de mâinile duioase ale celor care trec pragul Domeniului Dracula Daneș și pe care Jery îi întâmpină cu același nechezat zglobiu dintotdeauna.

Blândețea pentru care este cunoscut Jery te va copleși, îndemnându-te să îți dorești să revii la Daneș pentru a mai putea savura încă o dată perfecțiunea întruchipată a unui cal remarcabil.

Sperăm că ți-a făcut plăcere să îl cunoști pe Jery.

JERY