Cassi

Frumusețea angelică de la Dracula Daneș

Cassi este, fără îndoială, unul dintre cei mai remarcabili cai de la Domeniul Dracula Daneș. Această iapă de rasă Frizian strălucește cu fiecare mișcare grațioasă pe care o face. Disciplina, coordonarea și sensibilitatea de care dă dovadă Cassi o fac plăcută tuturor oaspeților noștri.

Durează doar câteva secunde să conștientizezi că a noastră Cassi este întruchiparea unui înger cu coamă bogată fluturândă în bătaia galopului senzațional. Corpul ei pare pictat în cel mai mic detaliu de cel mai iscusit pictor, care a reușit să-i evidențieze fiecare atu fizic. În egală măsură, blândețea din ochii săi și delicatețea mișcărilor te vor convinge că iapa noastră merită din plin admirație și dragoste.

Cassi nu se remarcă doar prin prestanța fizică, ci și datorită unui comportament disciplinat și a personalității unice printre caii de la Dracula Daneș. Este o iapă pentru călăreții experimentați, care îți poate pune în orice moment iscusința la încercare. Caracterul său se deosebește, insă, prin ambiția și îndârjirea cu care execută comenzile, purtându-te pe plaiuri și drumuri nebănuite, dacă reușești să o convingi că știi să o strunești. Nu trebuie decât să îi caștigi încrederea pentru a avea parte de o experiență ecvestră inedită.

Întâlnește-o pe Cassi, angelica iapă de la Domeniul Dracula Daneș, și bucură-te pe deplin de o aventură specială în inima naturii.

Sperăm că ți-a făcut plăcere să o cunoști pe Cassi.

CASSI