Calipso

PERFECȚIUNEA ÎNTRUCHIPATĂ DE LA DRACULA DANEȘ

Ai putea putea spune că e dovada faptului că Dumnezeu există cu adevărat. Draga noastră Calipso are un suflet mare într-un corp firav și este de o frumusețe cum rar îți este dat să vezi. Ochișorii săi negri, migdalați, cuceresc îndată inimi, ca prin farmec. Calipso copilul nostru mofturos și răsfățat, căci adoră merele roșii, morcovii, lucerna verde și mai puțin restul mâncării ce i se dă.

CalipsoSpecific unui cal pur sânge arab, comportamentul micuței iepe este puternic și autoritat. De asemenea, născută și răsfățată în cadrul domeniului, a fost ulterior inițiată în dresajul de Înaltă Clasă a Școlii Spaniole.

Având picioarele subțiri, dar mușchii perfect încadrați fragilului corp, mișcările i se aseamănă cu cele ale unei balerine profesioniste. De aceea, putem spune că întalnirea cu un cal pur sânge arab este o experiență unică în viață.

CalipsoCalipso a fost obișnuită din copilărie cu lumina aparatelor de filmat și a camerelor foto, astfel încât a devenit cel mai alintat căluț al grajdului nostru. Nu în ultimul rând, Calipso adoră ora țesălatului, cu alte cuvinte, a periatului, deoarece știe că atunci își va primi porția de iubire și de pupici.

Sperăm că ți-a făcut plăcere să o cunoști pe Calipso și te așteptăm la Domeniu pentru a întâlni personal! 

Calipso